Nem elméleti kérdés. Volt-e, mennyi ideig, és mi volt az első dolog, ami hiányzott.
Nálam mindig ugyanaz a sorrend: először vicces, aztán unalmas, aztán jön az, hogy
nem tudok vizet melegíteni. A világítás megvan öt percen belül, a többi az, ami
elgondolkodtat.
Írd le, mikor volt, meddig tartott, és mi az az egy dolog, amit azóta beszereztél
miatta. Ez utóbbi a legérdekesebb rész.
Igen volt kb 45perc- 1 óra. A hűttőt rá tettem az új powerstacionomra, így nem okozott problémát az áram kimaradás.
2 kedvelés
Negyvenöt perc pont az a hossz, amiből még nem lesz baj, de már látszik, mi hiányzik. A hűtő rákötése jó reflex volt. Amit én tanultam meg a sajátomon: a hűtő indulási árama sokkal nagyobb, mint amit utána fogyaszt, és nem minden gép viszi el. Nálad elindult rendesen? És mennyi maradt a töltöttségből egy óra alatt, mert abból már ki lehet számolni egy egész éjszakát.
1 kedvelés
Pár órárra lett volna jó régi hütő.
Ez a mondat kétféleképpen is olvasható, ezért inkább rákérdezek, mint hogy félreértsem: a régi hűtő ment volna pár órát az erőműről, vagy inkább arról van szó, hogy a régi hűtő pár órát kibírt volna hűtés nélkül is?
Azért érdekes a különbség, mert a két eset teljesen mást jelent. Egy régi hűtő általában többet eszik, viszont vastagabb a szigetelése és nagyobb a tömege, tehát áram nélkül tovább tartja a hideget. Az újak fordítva vannak: keveset fogyasztanak, de gyorsabban felmelegednek.
Egy szám még mindig érdekelne, ha megnézted: mennyi maradt a powerstationödön az után az egy óra után. Abból ki lehet számolni, meddig bírná egy egész éjszakát, és az már nem tipp, hanem a te géped valódi adata.