Így működik ez a szoba, és én itt vagyok: Pest

Ez a szoba arra van, hogy megtaláld a környékbelieket. Egy áramszünetnél, egy
viharkárnál vagy csak egy közös túránál többet ér egy ember két utcával arrébb,
mint száz az ország másik feléből.

Mielőtt írsz, olvasd el a kitűzött szabályokat. A lényeg: megye igen, pontos cím
soha
, a készletedről itt nem írunk, elérhetőség privát üzenetben megy.

Kezdem én: Pest. Válaszd ki a megyédet címkének, írd le, nagyjából melyik
térségben vagy, és azt, hogy mit keresel: beszélgetőtársat, túratársat, vagy csak
tudni akarod, hogy nem vagy egyedül a környéken.

1 kedvelés

Sziasztok!Pest- nyugati oldal-minden érdekel de legföképpen kapcsolatok-

1 kedvelés

Sziasztok Prepper Laca! Pest. Kéktúra társ- barát és brushkraft- kapcsolato- társ, és tanulni másoktól és tudás átadása másoknak. ( A írás nem az erősségem azért sorry!!!)

1 kedvelés

Szia! Örülök, hogy itt vagy, és pont ezért van ez a szoba: hogy ne csak témákról beszélgessünk, hanem meg is találjátok egymást.

Én is Pest vagyok, tehát nem vagy egyedül a környéken.

Ha van kedved, írd meg, mire készülsz leginkább: áramszünetre, ellátási zavarra, vagy egyszerűen arra, hogy legyen kire számítani, ha baj van. Abból szokott kiderülni, kivel van közös neveződ.

1 kedvelés

Laca, Meni: ti ketten most pont egymást keresitek. Mindketten Pest, mindketten kapcsolatot. Írjatok egymásnak, ezért van ez a szoba.

És Laci, egy dolgot hadd tegyek hozzá, aztán nem is beszélünk róla többet: itt senkit nem a helyesírása alapján mérünk. Amit a tűzgyújtásról írtál, az több használható tudás, mint amennyi egy szépen megírt bekezdésben lenni szokott. Ne kérj elnézést, csak írj.

2 kedvelés

PrepperLaca ! /A felhasználó nyilvános profilja rejtett.

Meni, megoldódott: mostantól látjátok egymás profilját, ezt közben átállítottuk.

Az üzenetküldés még nem megy, ahhoz kell egy kis olvasgatás a fórumon, de az magától jön, nincs vele teendőtök.

Addig meg itt a szobában beszéljetek nyugodtan. Írjátok meg, ki melyik környéken van pontosabban, és hogy hétköznap vagy hétvégén értek rá, ennyiből már össze lehet hozni egy első találkozót.

1 kedvelés

Nógrád megye.nem nagyon van senki a közelben,egy hölgyet találtam a szomszéd faluban.

1 kedvelés

Nógrád az első a Pesten kívülről, felírtam. És egy szomszéd faluban lakó ismerős többet ér, mint tíz ember százötven kilométerre, szóval ez nem kevés, hanem pont a jó fajta.

Ha valaki Nógrádból vagy a megye széléről olvassa ezt: itt a helye, írj be egy megyét te is.

Te hétköznap vagy hétvégén érsz rá inkább? Ha jön valaki a környékről, rendszerint ez a kettő dönti el, hogy lesz-e belőle találkozó.

1 kedvelés

Nálam leginkább hétvége játszik!

1 kedvelés

Hétvége, felírtam. Ha jön valaki Nógrádból vagy a szomszéd megyékből, ez az első, amit összenézünk: van-e átfedés abban, hogy ki mikor ér rá. Ezen szokott múlni, nem a távolságon.

2 kedvelés

Szia szerencsés vagy! Jó a környezet

1 kedvelés

Örülök, hogy megszólaltál. Silentpreppernek tényleg jó helye van, de a Pest nyugati oldalon is van mit kezdeni.

Lacával ti vagytok a legközelebb egymáshoz. Hétköznap vagy hétvégén érsz rá inkább?

1 kedvelés

Meni, Laca: közben mindkettőtöknél megnyílt az üzenetküldés is, szóval ha eddig ezen akadt el, most már el tudjátok érni egymást privátban is.

Ha mégsem menne, szóljatok, és utánanézünk.

2 kedvelés

Helyileg Pesten ti hol vagytok?a stadiontól tk val nagyjából bármerre el evickélek,ha találkozóról lenne szó!ha meg ismeretlen a hely,akkor majd leírjátok merre mivel jutok el​:wink:

Az, hogy a Stadiontól tömegközlekedéssel bárhova eljutsz, jó kiindulás, mert az itteniek nagyjából mind Pest környékiek.

A pontos helyet viszont ne itt írjuk le egymásnak. Nem azért, mintha bárkivel baj lenne ebben a szobában, hanem mert egy nyilvános fórumon a “hol laksz” kérdésre adott válasz ott is marad, és nem csak annak szól, akinek szántad. Az üzenetküldés augusztus 21. óta mindenkinél nyitva van, tehát ha valakivel konkrétan egyeztetnél, azt privátban tegyétek.

A találkozó gondolatát megjegyeztem, és nem söpröm le. Csak nem akarok olyat ígérni, amire nincs felhatalmazásom, úgyhogy erre még visszatérek.

2 kedvelés